”Kotiseutuni Joutsa” kirjoituskilpailu käynnissä

Kirjoituskilpailu: Kotiseutuni Joutsa20160615_175931

Joutsan Kotiseutuyhdistys ry julistaa kaikille avoimen kirjoituskilpailun, johon toivotaan kirjoituksia entisiltä tai nykyisiltä joutsalaisilta teemalla Kotiseutuni Joutsa. Kirjoituksista parhaat julkaisemme seuraavassa Kotiseutulehdessä vuonna 2020.

Kirjoituskilpailun säännöt:

  1. Kirjoita suomenkielinen kirjoitus, jossa kerrot millaista on tai oli ennen elää Joutsassa ja mitä Joutsa merkitsee kotiseutuna sinulle.
  2. Kilpailussa on kaksi sarjaa: 10–17-vuotiaat nuoret ja aikuiset (18 -vuotiaasta alkaen). Jos osallistut nuortensarjaan, ilmoita ikäsi yhteystietojesi yhteydessä.
  3. Liitä tekstin mukaan yhteydenottoa ja mahdollista palkitsemista varten henkilö- ja yhteystietosi: nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  4. Lähetä kirjoituksesi 30.8.2020 mennessä tekstitiedostona sähköpostilla osoitteeseen joutsankotiseutuyhdistys@gmail.com  
  5. Parhaita kirjoituksia julkaistaan vuoden 2020 Kotiseutulehdessä. Joutsan Kotiseutuyhdistys ry pidättää itsellään oikeuden julkaista kilpailuun tulleita kirjoituksia myöhemminkin painettuina tai verkossa. Pyrimme myös saamaan lahjakorttipalkintoja jaettavaksi.
  6. Osallistumalla kilpailuun annat luvan nimesi ja kirjoituksesi julkistamiseen, jos kirjoituksesi valitaan julkaistavaksi tai jos voitat palkintoja.