Drag <span class="spamp">&</span> Drop

Drag & Drop

PageLines is a drag & drop framework that allows you to completely customize your website with drag & drop.
Responsive <span class="spamp">&</span> Mobile

Responsive & Mobile

Built from the ground up to look great on mobile devices. PageLines utilizes an advanced responsive framework.
Tons of Addons

Tons of Addons

Load up your own sections, themes and plugins using PageLines' one of a kind extension marketplace.
20171212_113022

Vanhan ajan joulu -kuvaelma esitettiin joulukuussa 2017 Joutsan yhtenäiskoulun 1-2 luokan oppilaille museon vanhassa tuvassa yhteistyössä Toivakan-Joutsan 4H -yhidstyksen kanssa osana ”Jousan kylän tarinat talteen” -hanketta.

Joutsan Kotiseutuyhdistys on toteuttanut seuraavia Leader-rahoitteisia hankkeita:

Jousan kylän tarinat talteen -hanke, jolla kootaan yhteen ja tallennetaan julkaisuksi perinne- ja historiatietoa Jousan maakirjakylän alueelta. Tallennustyötä tehdään talkootyönä historiapiirissä, johon kaikki historian tutkimisesta ja tallentamisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Lisäksi kokeillaan uusia tapahtumia ja tehdään opintomatkoja kotiseututoiminnan kehittämiseksi. Hankkeelle saatiin Leader-rahoitusta Maaseutukehitys ry:n kautta. Hanke päättyi 31.5.2021. Voit edelleen lähettää vanhoja valokuvia tai asiakirjoja sekä muistelmia yhdistykselle osoitteeseen joutsankotiseutuyhdistys@gmail.com tai ottaa yhteyttä Arto Hölttään p. 040 509 0128 /  arto.holtta@pp.nic.fi

 

Katto kulttuurille -hankkeessa toteutettiin vuosina 2016-2017 Joutsan talomuseon alueella olevan rinnelavan katsomon kattaminen. Myös penkit uusittiin ja katsomo sähköistettiin. Rahoitus saatiin Maaseutukehitys ry:n kautta.

Katos 17.6.2017

Joutsaan saatiin kauan kaivattu kesäteatteri rinnelavan katsomon kattamisen myötä.

 

Lisäksi olimme mukana alahanketoimijana vuonna 2017 Maaseutukehityksen rahoittamassa Yhteisöjen pieninvestoinnit -teemahankkeessa, jonka kautta saimme hankittua yhdistykselle mallinuken, perkolaattorin, av-välineitä ja Lezzari-sarjalettupannun. Laitteita voivat myös muut yhdistykset lainata pientä käyttökorvausta vastaan tarvittaessa.

Vuonna 2021 saimme rahoitusta Yhteisöjen pieninvestoinnit 4 -teemahankkeesta ajettavan ruohonleikkurin, rakennustelineiden ja lehtipuhaltimen hankintaan. Laitteilla helpotetaan museoalueen talkootyönä tehtävää kunnossapitoa.

 

logo_leader_rgb    Leader_logo_rgb_yksi_maaseutukehitys    PageLines- lippu_ja_tunnuslause.jpg

 

Museoviraston avustuksella tehdyt hankkeet:

Museovirasto on rahoittanut talomuseolla tehtävää kokoelmatyötä kolmena peräkkäisenä vuonna (2019-2021). Hankkeiden avulla museolle on saatu kesäajaksi palkattua museoalan ammattilaisia luetteloimaan ja valokuvaamaan koko museon laaja esineistö. Esinetiedot ja valokuvat on viety SIMO-järjestelmään, joka on valtakunnallinen museoiden kokoelmanhallintaohjelma. Viimeisessä vaiheessa museon eri rakennusten näyttelyt on uusittu ja tehty oppaille näyttelyiden esittelyn käsikirja. Saadut avustukset:

6 500 € vuonna 2019

7 500 € vuonna 2020

7 000 € vuonna 2021