Talomuseon vuokraaminen

Joutsan Kotiseutuyhdistys vuokraa talomuseon aluetta kesäisin erilaisten ulkoilmatilaisuuksien järjestämiseen. Alueella on museorakennusten lisäksi mm. rinnelava, jossa voi vaivattomasti järjestää erilaisia tapahtumia, kuten tansseja, näytelmiä tai konsertteja. Katsomoon mahtuu yli 700 henkeä ja valtaosa paikoista on katettu.

Museon tilavuokra yksityistilaisuuksiin (mm. perhejuhlat) ja maksuttomiin tapahtumiin joutsalaisilta henkilöiltä tai yhteisöiltä 100 €, ulkopaikkakuntalaisilta 200 €.

Tilaisuuden järjestäjä/vuokraaja huolehtii itse siivouksesta ym. tilaisuuden järjestelyihin liittyvistä asioista mm. äänentoistosta.

Pääsymaksullisissa tilaisuuksissa perusmaksun lisäksi peritään 3 % lipputuloista.

Tilaisuuksien järjestäjille tiedoksi, että yhdistykseltä voi vuorkata myös 100 kupin perkolaattori kahvinkeitintä ja sarjalettupannua.

Kesän 2020 varaukset:

– la 4.7.2020 klo 14 Jousan kylän tarinat talteen -kirjan julkistamistilaisuus, Joutsan Kotiseutuyhdistys ry

Yhteyshenkilö: Sihteeri Tiina Seppälä 040 755 5115 tai tiina.seppala1(at)gmail.com